Mencari Alloh dengan memahami Bismillaahir rohmaanir rohiimi

Doa

                         

Mugia Gusti Robb ngalarapkeun pituduh ke jisim abdi supados tiasa muji syukur kana sakabeh ni’mat anu parantos Gusti Robb ngurniakeun ke jisim abdi sareng ka pun Biang miwah ka pun Bapa, Oge supados jisim abdi tiasa milmpah kana amal sholeh anu dipikaridho ku Gusti Robb, Sareng mugia Gusti Robb nurunkeun kasholehan the dugi ka sakabeh anak abdi jeung sakabeh turunanana. Sayaktosna tobat Jisim abdi tia antawis jalma-jalma anu ssumerah diri ka Rob.
Al Ahqoof 46:15

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: